Anunțuri

LIBERTY Galati dă startul înscrierilor pentru Școala de Vară 2023 din cadrul programului Internship

Final Summer School 2023 2Programul Internship a fost lansat în anul 2012 cu scopul de a atrage viitori specialiști în companie. Programul Internship este destinat studenţilor din toți anii de studiu şi proaspeţilor absolvenţi şi a fost conceput pe patru direcţii majore:

  • Sesiuni Tematice;
  • Stagii de Practică;
  • Vizite;
  • Școala de Vară.

În anul 2015, programul a fost extins şi cu alte acțiuni de tipul Q&A – Ask the CEO, cu managementul companiei și sesiuni de HR Brunch, cu Departamentul de Resurse Umane.

Din anul 2012 până în prezent, peste 1000 de studenți au participat la programul Internship.

LIBERTY Galați este în mod constant în căutare de oameni talentați care își doresc să-și lege cariera de noi, de povestea noastră în care oțelul se fabrică cu sudoare, dar și cu suflet. Aceasta este o oportunitate importantă pentru a-i descoperi pe cei cu potențial și cu dorința de a învăța și de a se dezvolta continuu. Pentru noi, candidații ideali au un mod de gândire analitic, lucrează bine în echipă, sunt sinceri și pasionați, au inițiativă, vor să învețe și să devină cei mai buni”, Aida Crăița Nechifor, Director General al LIBERTY Galați.

Școala de Vară reprezintă piesa de rezistență a programului Internship, ce se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate. Școala de vară își concentrează atenția spre oameni tineri, studenți dornici de a experimenta, iar în acest sens, compania pregătește în fiecare an, teme de cercetare și proiecte cu aplicabilitate pe platforma siderurgică.

Studenții care aleg să se înscrie la Școala de vară, vor avea șansa de a lucra într-un mediu provocator, alături de mentori și specialiști din cadrul companiei. De asemenea, pe toată durata Școlii de Vară, studenții vor fi remunerați, beneficiind de toate facilitățile oferite tuturor angajaților noștri. Studenții vor învăța practic lucrând la un proiect cu aplicabilitate reală în producție. Totodată, în cadrul Școlii de Vară, internii participă la traininguri susținute de experți interni sau externi pentru dezvoltarea compețelor soft, de care este atâta nevoie pentru a deveni complet profesional.

După absolvirea Școlii de Vară, studenții din an terminal pot avea oportunitatea de a rămâne angajați în companie, iar cei din anul III și IV de studii pot opta pentru Programul de Burse.

Din 2012 până în prezent, peste 300 de studenți, din Galați, Iași, Roman, Craiova, București și Republica Moldova au absolvit Școala de Vară organizată de LIBERTY Galați.


LIBERTY Galați dă startul înscrierilor la cea de-a 12-a ediție a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 12 iulie – 22 septembrie 2023.

Așteptăm o nouă serie de studenți să ni se alăture în atingerea ambiției noastre de a dezvolta tehnologii inovatoare în producția de oțel cu amprentă scăzută de carbon, conform obiectivului nostru CN30.
 
Școala de Vară 2023 pune la dispoziția studenților numeroase proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică.
 
Pentru a te înscrie în program, trebuie să urmezi doi pași simpli:

1. Alege maxim 3 proiecte care se potrivesc pregătirii tale profesionale, din lista disponibilă la link-ul: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/

2. După ce ai ales cele 3 proiecte poți trimite C.V.-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30 aprilie. Nu uita să precizezi în email, proiectetele pe care le-ai ales.

Citește mai departe pe https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/