Anunțuri

Concursul CreativING în Cybersecurity

A treia zi a workshopului „Antreprenoriat în Era Industry 5.0” organizat în perioada 3-5 mai, sub coordonarea Prof Daniela Buruiană organizat în cadrul proiectului „Antreprenoriat inovativ în contextul Industry 5.0”, CNFIS-FDI-2023-F-225. Director proiect Prof. dr. ec. Nicoleta Bărbuță-Mișu.

 

 

Omagiu adus foștilor profesori din UDJG

101Profitând de faptul că la ceremonia de inaugurare a noii Biblioteci Universitare și-au anunțat prezența numeroși profesori seniori, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați a pregătit și o surpriză pentru fostele cadre didactice, acum ieșite la pensie, în semn de preţuire și recunoștinţă pentru dăruirea profesională fără rezerve și pentru contribuţia esenţială în dezvoltarea învăţământului academic la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi.

„Astăzi am încercat să prezentăm mulțumiri colegilor noștri care nu mai lucrează la Universitate. Pe lângă mulțumiri, le-am oferit și mici cadouri, constând în materiale promoționale, personalizate, dar și buchete de flori. Este foarte important să nu ne uităm predecesorii, pentru că au avut o contribuție importantă la ceea ce este astăzi universitatea", a spus Rectorul UDJG, Puiu-Lucian Georgescu.

Acesta a ținut să explice foarte clar că pe lângă cei prezenți astăzi în sala de conferințe a noii biblioteci mai sunt și alții, la fel de valoroși, dar care nu se află pe lista de premianți de astăzi pentru că încă mai au relații contractuale cu Universitatea.

Mâine, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în Aula „Alexandru Ioan Cuza" din Campusul Științei, cu începere de la ora 10.00, vor fi premiați studenții care au avut rezultate marcante și s-au evidențiat prin acțiuni de voluntariat, iar de la ora 14.00, în Sala Senatului vor fi recompensați reprezentanți ai partenerilor din mediu socio-economic și cei ai presei.

LIBERTY Galati dă startul înscrierilor pentru Școala de Vară 2023 din cadrul programului Internship

Final Summer School 2023 2Programul Internship a fost lansat în anul 2012 cu scopul de a atrage viitori specialiști în companie. Programul Internship este destinat studenţilor din toți anii de studiu şi proaspeţilor absolvenţi şi a fost conceput pe patru direcţii majore:

  • Sesiuni Tematice;
  • Stagii de Practică;
  • Vizite;
  • Școala de Vară.

În anul 2015, programul a fost extins şi cu alte acțiuni de tipul Q&A – Ask the CEO, cu managementul companiei și sesiuni de HR Brunch, cu Departamentul de Resurse Umane.

Din anul 2012 până în prezent, peste 1000 de studenți au participat la programul Internship.

LIBERTY Galați este în mod constant în căutare de oameni talentați care își doresc să-și lege cariera de noi, de povestea noastră în care oțelul se fabrică cu sudoare, dar și cu suflet. Aceasta este o oportunitate importantă pentru a-i descoperi pe cei cu potențial și cu dorința de a învăța și de a se dezvolta continuu. Pentru noi, candidații ideali au un mod de gândire analitic, lucrează bine în echipă, sunt sinceri și pasionați, au inițiativă, vor să învețe și să devină cei mai buni”, Aida Crăița Nechifor, Director General al LIBERTY Galați.

Școala de Vară reprezintă piesa de rezistență a programului Internship, ce se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate. Școala de vară își concentrează atenția spre oameni tineri, studenți dornici de a experimenta, iar în acest sens, compania pregătește în fiecare an, teme de cercetare și proiecte cu aplicabilitate pe platforma siderurgică.

Studenții care aleg să se înscrie la Școala de vară, vor avea șansa de a lucra într-un mediu provocator, alături de mentori și specialiști din cadrul companiei. De asemenea, pe toată durata Școlii de Vară, studenții vor fi remunerați, beneficiind de toate facilitățile oferite tuturor angajaților noștri. Studenții vor învăța practic lucrând la un proiect cu aplicabilitate reală în producție. Totodată, în cadrul Școlii de Vară, internii participă la traininguri susținute de experți interni sau externi pentru dezvoltarea compețelor soft, de care este atâta nevoie pentru a deveni complet profesional.

După absolvirea Școlii de Vară, studenții din an terminal pot avea oportunitatea de a rămâne angajați în companie, iar cei din anul III și IV de studii pot opta pentru Programul de Burse.

Din 2012 până în prezent, peste 300 de studenți, din Galați, Iași, Roman, Craiova, București și Republica Moldova au absolvit Școala de Vară organizată de LIBERTY Galați.


LIBERTY Galați dă startul înscrierilor la cea de-a 12-a ediție a Școlii de Vară, care se va desfășura în perioada 12 iulie – 22 septembrie 2023.

Așteptăm o nouă serie de studenți să ni se alăture în atingerea ambiției noastre de a dezvolta tehnologii inovatoare în producția de oțel cu amprentă scăzută de carbon, conform obiectivului nostru CN30.
 
Școala de Vară 2023 pune la dispoziția studenților numeroase proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică.
 
Pentru a te înscrie în program, trebuie să urmezi doi pași simpli:

1. Alege maxim 3 proiecte care se potrivesc pregătirii tale profesionale, din lista disponibilă la link-ul: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/

2. După ce ai ales cele 3 proiecte poți trimite C.V.-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30 aprilie. Nu uita să precizezi în email, proiectetele pe care le-ai ales.

Citește mai departe pe https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/