At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Ziua Mondială a Mediului 2021

Anunțuri

Ziua Mondială a Mediului 2021

eco concept with hands holding small plants 23 2147807282Ziua Mondială a Mediului este o zi marcată în calendar pe data de 5 iunie, în fiecare an, pentru a face un apel de conștientizare a importanței respectării mediului înconjurător, dar și de-a lua măsurile necesare pentru a-l proteja. Un eveniment important, marcat începând din anul 1974 de Organizația Națiunilor Unite (ONU), care este găzduit în fiecare an într-o țară diferită, cu activității axate pe o temă anume. Ziua Mondială a Mediului 2021 are loc în Pakistan, cu tema „Restaurarea Ecosistemelor”.

Câteva sugestii pentru activități care susțin această temă, ideale pentru diferite contexte dar și diferite posibilități:

  • Inițiază o acțiune de curățare a unui lac, plaje, parc sau altă zonă naturală.
  • Ecologizarea casei, școlii sau a unui spațiu public cu arbori sau plante băștinașe.
  • Oferirea unei donații sau alt sprijin pentru inițiative de restaurare sau conservare a mediului înconjurător din România sau localitate ta.
  • Începerea unei noi politici de achiziționare de produse alimentare sezoniere și locale.
  • Organizarea unei expoziții de afișe, fotografii sau artă (chiar și în mediul online) care să prezinte frumusețea ecosistemelor locale.
  • Găzduirea unei discuții despre valoarea ecosistemelor și amenințările cu care se confruntă. Ce se poate face pentru a inversa aceste tendințe?