Anunțuri

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați organizează Târgul Educațional „Fii Student #UDJG”, dedicat elevilor de liceu din Bălți

Sute de elevi de liceu din Bălți, al doilea oraș ca mărime din Republica Moldova, sunt așteptați să viziteze standurile Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în cadrul Târgului Educațional „Fii Student #UDJG”.

Organizat sub înaltul patronaj al Consulatului României la Bălți, cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Municipiului Bălți și în colaborare cu Asociația Obștească „Luceafărul Răutului” din comuna Gura Camencii, Raionul Florești, Republica Moldova, evenimentul va fi găzduit de Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Elevii, părinții și profesorii, dar și alte persoane interesate sunt așteptate între orele 12.00 și 16.00 pentru a sta de vorbă cu cadrele didactice universitare, cu studenții facultăților, de la care pot primi informații actualizate despre admitere, burse, condiții de cazare și de masă, modalități de petrecere a timpului liber în municipiul Galați.

„Venim în întâmpinarea nevoilor tinerilor din Republica Moldova cu o ofertă complexă de programe educaționale la standarde europene, de pe urma cărora vor obține diplome de studii recunoscute și apreciate la nivel internațional, însoțite de mobilități internaționale, de burse și facilități de cazare și transport oferite de Guvernul României”, spune Rectorul Interimar al UDJG, doamna prof. dr. ing. Laura Daniela Buruiană.

Admiterea la programele de licență este programată pentru luna iulie, toate detaliile putând fi găsite pe website-ul admitere.ugal.ro

Programul târgului:

17 mai 2024 – Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”

aade80d891bbaff42312cbc7859885900c4e038603ce37bb4bbb62650b0b1607

Sursă: https://telegraph.md/udj-organizeaza-targul-educational-fii-student-udjg-dedicat-elevilor-de-liceu-din-balti/