Anunțuri

Școala de vară organizată de LIBERTY Galați în colaborare cu UDJG

Scoala de vara 10 aniS-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați în colaborare cu UDJG.

Și în acest an o nouă serie de studenți, sunt așteptați sa se alăture  între 14 iulie – 24 septembrie, în marea aventură a producerii oțelului.

Școala de Vară, ediția 2021, pune la dispoziția studenților 38 de proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică.

Pentru a se putea înscrie în program, studenții trebuie să urmezi doi pași simpli:

1. Mai întâi analizează lista proiectelor puse la dispoziție de LIBERTY Galați. Dintre aceste proiecte poți alege maxim 3 care se potrivesc pregătirii tale profesionale.

Listă proiecte: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/ 

2. După ce au ales cele 3 proiecte pot trimite C.V.-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 30 aprilie.

 Să nu uite studenții sa precizeze în email, proiectele pe care le-au ales.

 *Având în vedere, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, LIBERTY Galați își rezervă dreptul de a anula desfășurarea evenimentului.

Haideți sa nu ne  lăsăm intimidați si sa susținem ca  studenții sa meargă mai departe!

Proiecte Școala de Vară 2021: https://libertysteelgroup.com/ro/cariere/internship/