Anunțuri

Omagiu adus foștilor profesori din UDJG

101Profitând de faptul că la ceremonia de inaugurare a noii Biblioteci Universitare și-au anunțat prezența numeroși profesori seniori, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați a pregătit și o surpriză pentru fostele cadre didactice, acum ieșite la pensie, în semn de preţuire și recunoștinţă pentru dăruirea profesională fără rezerve și pentru contribuţia esenţială în dezvoltarea învăţământului academic la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi.

„Astăzi am încercat să prezentăm mulțumiri colegilor noștri care nu mai lucrează la Universitate. Pe lângă mulțumiri, le-am oferit și mici cadouri, constând în materiale promoționale, personalizate, dar și buchete de flori. Este foarte important să nu ne uităm predecesorii, pentru că au avut o contribuție importantă la ceea ce este astăzi universitatea", a spus Rectorul UDJG, Puiu-Lucian Georgescu.

Acesta a ținut să explice foarte clar că pe lângă cei prezenți astăzi în sala de conferințe a noii biblioteci mai sunt și alții, la fel de valoroși, dar care nu se află pe lista de premianți de astăzi pentru că încă mai au relații contractuale cu Universitatea.

Mâine, în cadrul unei ceremonii care va avea loc în Aula „Alexandru Ioan Cuza" din Campusul Științei, cu începere de la ora 10.00, vor fi premiați studenții care au avut rezultate marcante și s-au evidențiat prin acțiuni de voluntariat, iar de la ora 14.00, în Sala Senatului vor fi recompensați reprezentanți ai partenerilor din mediu socio-economic și cei ai presei.